• Luidsprekerkabels

  • Lentus Audio onderkent het belang van goede, duurzame verbindingen en aansluitingen in de van Medevoort apparatuur wel degelijk. Zij gebruiken hiervoor al jarenlang, met veel succes, zilvercomponenten in de signaalweg. Niet alleen verzilverd draad (vM Silver Wire), maar ook zilver in contactverbindingen, condensatoren, schakelaars, soldeertin etc. Als het materiaal zilver, audiofiel gezien, het beste is voor intern voeding- en signaaltransport, dan is het natuurlijk ook uitermate geschikt als luidsprekerkabel voor extern transport. De kern bestaat uit absoluut zuurstofvrij koper (OFC) met een extreem hoge zuiverheidsgraad. Hierop is via een elektrolytisch proces een zilverlaag aangebracht. Het zijn juist deze twee elementen in hun hoge zuiverheid èn uitgekiende hybride verhouding, die met elkaar het beste kernmateriaal maken. De mantel bestaat uit Teflon: de beste isolatie rond de draadkern die er bestaat.
    Lentus Audio heeft voor u een overzichtelijk en betaalbaar audiokabelpakket, dat verkocht wordt onder de naam vM Silver Cable en geleverd in diverse uitvoeringen, constructies en lengten.

    Naast het befaamde vM Silver Cable pakket is een luidsprekerkabel ontwikkeld met een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. De kern bestaat uit zuurstofvrij koper (OFC) met een hoge zuiverheidsgraad. Hierop is via een elektrolytisch proces een tinlaag aangebracht ter verhoging van de stabiliteit. Het zijn juist deze twee elementen in hun hoge zuiverheid èn uitgekiende hybride verhouding, die met elkaar het kernmateriaal maken. De mantel bestaat uit PVC: de meest soepele isolatie rond de draadkern die er bestaat.
    Dit betaalbare audiokabelpakket wordt verkocht onder de naam vM Audio Cable en geleverd in diverse uitvoeringen en lengten.

    Meer informatie over onze luidsprekerkabels kunt u hier vinden