• Recensie Solo in de Home Entertainment Today (HET)

 • In de HET 5, 2008 – okt/nov is op pagina 39, met als kop “EENZAAM AAN DE TOP”, een artikel te lezen over de kleinste Solo.

  Conclusie Solo:
  Lentus Audio zet met de Solo een prachtig product in de markt. Het merk mag dan nog niet veel bekendheid genieten, het kan met gemak meekomen met de grote jongens. De Solo weet een prachtige balans te vinden tussen neutraliteit en karakter. Wat met name opvalt, is dat de luidspreker een prachtig fundament weet neer te zetten en dat er – ondanks de uitzonderlijke detailproductie – nooit luistermoeheid optreed.

  Beoordeling 4,5 van de 5 sterren!

  Hier nog meer informatie van de Solo op HET.

  De Solo is getest met een door ons geleverde van Medevoort MA350 versterker. Deze versterker is ook besproken. Dit artikel is terug te vinden op pagina 38.

  Conclusie MA350:
  De MA350 laat horen dat er prachtige spullen op Nederlandse bodem worden gemaakt. De versterker is uitermate krachtig en doet de muziek alle eer aan. Een zeer opvallende eigenschap is de precisie en neutraliteit waarmee de klasse-A versterkermodules te werk gaan. Daardoor lijkt het alsof er helemaal niets meer tussen de artiest en de luisteraar in staat.

  Beoordeling 5 van de 5 sterren!

  Voor meer informatie over de vM MA350 kunt u op onze apparatuur pagina kijken …